Avaimet käteen kylpyhuoneremontit parhaaseen hintaan.

Toteutamme eri mittakaavan kylpyhuoneremontit laadukkaasti ja loistavalla hinta-laatusuhteella.Toimimme alueella Uusimaa ja kaupungeissa: Järvenpää, Hyvinkää, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava.

Laadukkaat kylpyhuoneremontit uudellamaalla

Sovi maksuton hinta-arviokäynti ammattilaisen kanssa

 • Arvioimme yhdessä teidän budjettiin sopivan kylpyhuoneremontin kokonaisuuden
 • Säästät omaa aikaasi
 • Vältyt virheinvestoinneilta kun projekti määritellään hyvin budjettisi ja toiveittesi kanssasi
 • Saat aina tarjouksen jonka hinta pitää
 • Sovittu aikataulu remontille
 • Saat laadukkaan toteutuksen takuutyönä, joka nostaa talonne arvoa ja sinä nautit upean kylpyhuoneen tunnelmasta ja käytöstä.
Nimi
Millainen kohde kyseessä ja remonttiajankohta? Jotain muuta, mitä? Sana on tässä kentässä vapaa.
Yleisesti kylpyhuoneremontista

Unelmoitko kylpyhuoneesta, joka yhdistää tyylin ja toimivuuden?

Me ymmärrämme, kuinka tärkeä osa kotia kylpyhuone on. Siksi tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja, jotka muuttavat kylpyhuoneesi unelmiesi tilaksi.

Miksi valita FPC Houses kylpyhuoneremonttiisi?

Keskitymme kolmeen avainalueeseen: laatuun, tehokkuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Meidän käsissämme projektisi etenee sujuvasti alusta loppuun, ilman yllätyksiä tai piilokustannuksia.

 1. Laatu, josta et joudu tinkimään: Käytämme vain parhaita materiaaleja ja omia ammattitaitoisia ammattimiehiä. Meille jokainen yksityiskohta on tärkeä, ja takaamme, että lopputulos ylittää odotuksesi.
 2. Tehokkuus, joka säästää aikaa ja rahaa: Aikataulumme ovat joustavia ja suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Saat meiltä tarkan aikataulutuksen remontillesi jo tarjouksen yhteydessä.
 3. Asiakastyytyväisyys on meidän ykkkösprioriteettimme: Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Huolehdimme kaikista yksityiskohdista ja pidämme sinut ajan tasalla jokaisessa projektin vaiheessa. Sinun tarvitsee vain nauttia lopputuloksesta!

Entä hinta? Me FPC Housesilla uskomme, että laatu ei aina tarkoita korkeaa hintaa. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ilman, että laatu kärsii. Lisäksi tarjoamme selkeän, kiinteän hinta-arvion ilman piilotettuja kustannuksia. Se mitä sovitaan myös pidetään.

Älä Odota Enää – Ota Yhteyttä Tänään! Kuvittele hetki, kun astut uuteen, tyylikkääseen kylpyhuoneeseesi. Se on investointi, joka ei ainoastaan lisää kotisi arvoa, vaan myös parantaa päivittäistä elämänlaatuasi. Ota yhteyttä FPC Housesiin jo tänään ja aloita matkasi unelmiesi kylpyhuoneeseen!

Laadukas kylpyhuoneremontti sinun unelmien, ajatusten ja ideoiden kera valmiiseen upeaan kylpyhuoneeseen.

Teemme kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja yleisten märkätilojen saneeraukset, aina suunnittelusta avaimet käteen toteutukseen.

Kylpyhuoneremontti aloitetaan aina asiakkaan omien ideoiden ja toiveiden kartoituksesta. Ammattitaitoinen konsultointipalvelumme neuvoo asiakasta parhaiden ja sopivimpien materiaalien valitsemisessa suhteutettuna asiakkaan antamaan budjettiin.

Kokonaishintoihin lasketaan mukaan kaikki suunnittelusta, rakennus-, putkityöt ja sähkötyöt sisältyen. Rakennusmateriaalit ja kalusteet.

Pyydä asiantuntijan hinta-arvio kylpyhuoneremontista

Pyytämällä asiantuntijamme arviokäynnille, saat meiltä
tarjouksen joka sisältää kaiken tarvittavan tarvikkeista ja työn osuuksista lähtien. Hintamme sisältävät myös sähkö- ja putkitöiden osuudet remontin
kokonaishinnasta.

Konsultoimme mielellämme teitä kylpyhuoneremontissa ja autamme valitsemaan juuri itsellenne sopivan kokonaisuuden.

Mitä kaikkea kylpyhuoneremontit prosessiin kuuluu

 • Kylpyhuoneremontin suunnittelu
 • Mahdollisen kosteumittausten suoritus kohteessa
 • Remontin suoritus aikataulutetusti
 • Suojaukset remonttipölyjen ja muun roskan leviämisen estämiseksi
 • Vesieristykset VTT-serfifioidun toteuttajan toimesta
 • Vesikalusteiden asennus ja korjaus
 • Putki- ja sähkötöiden toteutus suunnitelman mukaan
 • Purku- ja remonttijätteen vieminen kierrätykseen

Mistä kylpyhuoneremontin hinta muodostuu?

Kylpyhuoneremontin hinta muodostuu useista tekijöistä, ja lopullinen summa voi vaihdella merkittävästi riippuen projektin laajuudesta, valituista materiaaleista ja tehtävistä töistä. Seuraavassa on lyhyt kuvaus siitä, mistä kylpyhuoneremontin hinta tyypillisesti koostuu:

 1. Suunnittelu ja lupakustannukset: Ennen remontin aloittamista on usein tarpeen tehdä tarkka suunnitelma ja hankkia tarvittavat luvat.
 2. Purkutyöt: Vanhan kylpyhuoneen purkaminen voi olla työlästä ja aikaa vievää, varsinkin jos vanhat rakenteet ovat huonokuntoisia tai asbestia sisältäviä.
 3. Vesi- ja viemäröintityöt: Uudet putket, viemäröinti ja vesikalusteiden asennus voivat muodostaa merkittävän osan kustannuksista.
 4. Sähkötyöt: Uusien valaisimien, pistorasioiden ja mahdollisten lattialämmitysjärjestelmien asennus.
 5. Rakennus- ja laatoitustyöt: Seinien, lattioiden ja katon rakentaminen sekä laatoitus. Laattojen hinta vaihtelee suuresti laadun ja tyypin mukaan.
 6. Kalusteet ja varusteet: Hanat, suihkut, wc-istuin, kylpyamme, allaskaapit ja muut kylpyhuonekalusteet.
 7. Erityiset ratkaisut: Esimerkiksi höyrysauna, poreamme tai erikoisvalaistus voivat nostaa remontin hintaa.
 8. Työvoima: Ammattilaisten palkkaaminen on yksi suurimmista kustannuksista. Hinta riippuu työn määrästä, ammattilaisen kokemuksesta ja sijainnista.
 9. Jätteen poisto ja kierrätys: Remontista syntyy rakennusjätettä, joka on poistettava ja kierrätettävä asianmukaisesti.
 10. Muuttujat ja yllättävät kustannukset: Vanhoissa rakennuksissa voi paljastua odottamattomia ongelmia, kuten kosteusvaurioita, jotka voivat nostaa kustannuksia.

Erilaiset kodin remontit

Remonttipalvelut

Pintaremontti
Keittiöremontti
Kylpyhuoneremontti
Kattoremontti
Lämmitysremontti

Pyydä nyt meiltä ilmainen kartoitus kylpyhuoneremontille!

Pistetään homma eteenpäin ja tehdään yhdessä juuri teille räätälöity paras tarjous kylpyhuoneremontista