Talon maalaus

Talon maalaus avaimet käteen. Puutalojen ja rapattujen talojen julkisivujen pintamaalukset ammattitaidolla. Toimimme alueella Uusimaa ja kaupungeissa: Järvenpää, Hyvinkää, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava.

Pyydä maksuton kartoituskäynti talon maalaukselle

 • Nopeasti kokonaissuunnitelma talon julkisivun pintamaalauksesta
 • Saat tarkan tarjouksen joka pitää sisällään kaiken avaimet käteen toteutuksena
 • Saat laadukkaan toteutuksen joka nostaa talonne visuaalista ilmettä ja talonne arvoa
Nimi
Millainen kohde kyseessä ja remonttiajankohta? Jotain muuta, mitä? Sana on tässä kentässä vapaa.
Laadukkaat talon maalaukset


Talon maalaus on järkevä investointi

Talon maalaus ei ole vain esteettinen valinta; se on välttämätön investointi puutalon tai rapatun talon ulkoverhouksen pitkäaikaiseen suojaamiseen. Altistuminen sään vaihteluille, kuten sateelle ja auringon UV-säteilylle, sekä ilmassa leijuvat epäpuhtaudet haastavat maalipinnan kestävyyttä.

Ilman oikea-aikaista huolenpitoa maalipinnan hilseily voi johtaa vakaviin vaurioihin ja heikentää ulkoverhouksen rakenteellista eheyttä vuosien saatossa.

Ammattimiehet tekevät laadukkaan talon maalauksen

Älä odota merkkejä kulumisesta; suojele kotiasi jo tänään! Meidän asiantuntevat maalauspalvelumme tarjoavat sinulle paitsi kauneutta myös kestävyyttä.

Varmistamme, että puutalosi pysyy suojassa ja säilyttää arvonsa vuodesta toiseen. Ota yhteyttä nyt ja kysy, kuinka voimme auttaa sinua ylläpitämään kotisi ulkonäköä ja rakenteellista kuntoa.

Milloin on aika toteuttaa talon maalaus?

 • Maalin kuoriutuminen, lohkeilu ja hilseily ovat selvä signaali, että talosi ulkoverhous kaipaa huolenpitoa. Nämä ilmiöt voivat ilmetä, jos maalipinta on vanhentunut tai alkuperäinen esikäsittely ei ole ollut riittävän perusteellista. Jos huomaat maalin irtoavan tai hilseilevän, on aika toimia nopeasti ennen kuin vauriot etenevät.
 • Puujulkisivun homekasvusto on yleinen ongelma, erityisesti vanhemmissa puutaloissa. Home voi viitata siihen, että julkisivu kaipaa uudelleenmaalausta. Jos huomaat homekasvustoa julkisivulla, on tärkeää toimia nopeasti.
 • Maalin kiillon haalistuminen on yksi selkeimmistä merkeistä, joka osoittaa tarvetta huoltomaalaukselle. Kun maali menettää kiiltonsa, se viestii suojakerroksen heikentymisestä, mikä altistaa puupinnan epäpuhtauksille. Tämä on erityisen merkittävää tummissa puujulkisivuissa, jotka sijaitsevat alueilla, joilla auringonpaiste on voimakasta.
 • Värien vaihtaminen on suosittu ja innostava syy huoltomaalaukseen. Jos olet kyllästynyt talosi nykyiseen ulkoasuun ja kaipaat visuaalista uudistusta, huoltomaalaus uudella sävyllä voi olla täydellinen ratkaisu. Puisen julkisivun uudelleenmaalaus ei ainoastaan suojaa rakenteita, vaan antaa koko rakennukselle raikkaan ja uuden ilmeen.

Oma remonttitiimimme toteuttaa julkisivumaalaukset

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme erinomaista maalauslaatua, markkinoiden parhailla maaleilla.

Remontit tekevät oma maalaustiimimme, jolla laatu ja aikataulutus ovat varmasti hallinnassa. Projekti suoritetaan alusta loppuun saakka keskeytyksettä, ja omien maalariemme maalaustyön on huippuluokkaa.

Mitkä tekijät vaikuttavat puutalon maalauksen hintaan?

Puutalon maalauksen kustannukset voivat vaihdella monien eri tekijöiden mukaan. Uudellamaalla hintahaitari on n. 5000- 20.000€. Tärkeimpiä hintaan vaikuttavia seikkoja ovat:

 • Talon koko ja maalattavan pinnan laajuus: Suuremmat talot ja lisääntyvä maalattavien pintojen määrä nostavat työn vaatimaa materiaalin ja työtuntien määrää.
 • Pintojen kunto: Vanhat ja huonokuntoiset pinnat saattavat vaatia enemmän esikäsittelyä, kuten puhdistusta ja paikkausta, mikä lisää työn vaativuutta.
 • Maalattavien kerrosten lukumäärä: Useampi kerros maalia voi olla tarpeen, erityisesti jos vaihdetaan väriä radikaalisti tai haetaan parempaa peittävyyttä ja kestävyyttä.
 • Maalityypin laatu ja hinta: Korkealaatuiset maalit maksavat enemmän, mutta tarjoavat parempaa suojaa ja pidemmän kestävyyden, mikä voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä.
 • Työhön käytettävä aika: Työn kesto voi vaihdella projektin laajuuden ja työn vaativuuden mukaan.

Valitsemalla kokeneen ja luotettavan palveluntarjoajan voit varmistaa, että maalausprojekti toteutetaan tehokkaasti ja laadukkaasti. Ota yhteyttä, niin arvioimme projektisi ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen puutalosi maalauksesta, räätälöitynä juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Usein kysyttyä talon maalauksesta

Maalaus on kriittinen vaihe uuden talon rakennusprojektissa. Ensimaalaus ei ainoastaan anna rakennukselle viimeisteltyä ilmettä vaan tarjoaa myös välttämättömän suojan. Puu-ulkoverhouksen maalaus heti talon valmistuttua on erityisen tärkeää, sillä se suojaa puuta vaurioilta ja estää lahoamisen, pidentäen näin talon elinikää.

Laadukkaan maalauksen salaisuus piilee huolellisesti suoritetuissa pohjatöissä. On tärkeää valmistella pinnat huolellisesti, valita oikeanlaiset maalit ulkoilmaolosuhteiden ja puumateriaalin mukaan sekä soveltaa sopivaa maalaustekniikkaa. Näin varmistetaan, että maali tarttuu kunnolla ja tarjoaa pitkäaikaisen suojan.

Maalin valinta uudelle maalausprojektille riippuu suuresti talon aiemmasta maalipinnasta. Ymmärrämme, että oikean maalin ja värisävyn valinta voi olla haasteellista, joten tarjoamme asiantuntevaa apua koko prosessissa. Autamme paitsi sopivan maalin ja sävyn valinnassa, myös määrittelemme vanhan maalityypin.

Vaikka vesisade estää maalaustöiden suorittamisen, se ei pysäytä projektia kokonaan. Vesisateen aikana keskitymme talon pohjatöiden, kuten pintojen puhdistuksen ja esikäsittelyn, tekemiseen. Kesäkuukausina seuraamme säätiedotuksia erittäin tarkasti, jotta voimme ajoittaa kohteiden pesun mahdollisiin sateisiin päiviin.

Erilaiset kodin remontit

Remonttipalvelut

Pintaremontti
Keittiöremontti
Kylpyhuoneremontti
Kattoremontti
Lämmitysremontti

Pyydä nyt meiltä tarjous talon maalauksesta

Pistetään homma eteenpäin ja tehdään yhdessä juuri teille räätälöity paras tarjous.