Salaojaremontti avaimet käteen.

Omakotitalojen ja kiinteistöyhtiöiden salaojaremontit avaimet käteen. Toimimme alueella Uusimaa ja kaupungeissa: Järvenpää, Hyvinkää, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava.

Pyydä maksuton kartoituskäynti salaojaremontille

 • Salaojaremontti suunnitellaan kartoituskäynnin pohjalta
 • Saat tarkan tarjouksen joka pitää sisällään kaiken
 • Saat laadukkaan toteutuksen joka nostaa talonne arvoa
Nimi
Millainen kohde kyseessä ja remonttiajankohta? Jotain muuta, mitä? Sana on tässä kentässä vapaa.
Laadukkaat salaojaremontit


Miksi salaojat kannattaa laittaa kuntoon?

Salaojaremontti on merkittävä investointi, joka usein lykkääntyy, sillä salaojat eivät ole näkyvissä ja niiden ylläpito helposti unohtuu. Tämä voi kuitenkin olla riskialtista, sillä vialliset salaojat saattavat aiheuttaa huomaamatta vahinkoa kodin alapohjarakenteille.

Usein ongelmat ilmenevät vasta kun vauriot ovat jo laajalle levinneet, mikä voi nostaa korjauskustannuksia merkittävästi. Ajoissa tehdyllä salaojaremontilla voidaan välttää laajemmat rakenteelliset vahingot ja säästää huomattavia summia tulevaisuudessa.

Miksi talon rakenteet tarvitsevat täydellisen suojan salaojaremontilla

 • Kuten kaikki rakennuksen osat, myös salaojat kuluvat ajan myötä, ja niiden odotettu käyttöikä on yleensä 30–40 vuotta.
 • Liiallinen kosteus voi pahimmillaan johtaa sisäilmaan kulkeutuviin mikrobi- ja homekasvustoihin, jotka saattavat aiheuttaa vakavia terveyshaittoja.
 • Tyypillisesti vakuutukset eivät kata salaojituksesta johtuvia vaurioita omakotitaloissa, joten varmista että oma talosi on täysin turvallinen salaojien suhteen.

Yleisimmät syyt perustusrakenteiden kosteus- ja homevaurioihin:

 1. Rakenteisiin tunkeutuvat pintavedet
 2. Riittämätön sadevesien hallintajärjestelmä
 3. Pintaveden pääsy ryömintätiloihin ja muihin rakenteisiin
 4. Paineellisen veden tunkeutuminen ryömintätiloihin ja rakenteisiin
 5. Kapillaarinen kosteuden nousu rakennuksen perustuksesta rakenteisiin

Oma remonttitiimimme toteuttaa salaojat takuulla

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme erinomaista asennuslaatua, markkinoiden parhailla materiaaleilla.

Remontit tekevät oma remonttitiimimme jolla laatu ja aikataulutus ovat varmasti hallinnassa. Projekti suoritetaan alusta loppuun saakka keskeytyksettä, ja omien asentajiemme työn laatu on huippuluokkaa.

Salaojien tekoprosessimme on moderni ja nopea

Salaojat ovat maanrakennusmiesten erikoisosaamista. Siinä tarvitaan ammattiosaamista ja ymmärrystä talotekniikan toimintamalleista ja työskentelytavoista.

Salaojaremontti ei ole kuukausien projekti

Ammattitaidon myötä suunniteltu asennusprosessimme mahdollistaa omakotitalon salaojaremontin toteuttamisen hyvin nopeasti, kuitenkin keskittyen laadun varmistukseen.

Salaojaremonttimme hinta ja laatu on markkinoiden parhaimmistoa

Alustavasti teemme tarjoukset nykytilanteen johdosta ja kattavan kartoituskäynnin pohjalta. Keskikokoisen omakotitalon salaojaremontin hinta on noin 12 000 euroa, mutta hinnat voivat vaihdella 7 000 ja 25 000 euron välillä.

Hintavaihtelut johtuvat useista tekijöistä, kuten salaojien laajuudesta, rakennuksen koosta, maaperän ominaisuuksista, vanhan salaojajärjestelmän kunnosta ja tarpeesta uusia sadevesijärjestelmä.

Usein kysyttyä salaojaremontista

Tyypillisesti omakotitalon salaojaremontti kestää n.2-3 viikkoa. Työn kestoon vaikuttavia tekijöitä ovat talon mitat, tila rakennuksen ympärillä sekä kaivuutyön vaatima syvyys. Tontin muoto, ja koko, mahdolliset kellarit sekä kaltevuuskulmat vaikuttavat kuinka nopeasti työtä pystytään tekemään. Lisäksi purkupaikan sijainti voi vaikuttaa projektin aikatauluun. Jokaiseen projektiin laaditaan suunnitelma, jossa annetaan arvioitu kesto työn valmistumiselle.

Salaojaremontti ei yleensä vaadi rakennuslupaa. Mikäli kuitenkin kiinteistöllä ei ole ennen remonttia kunnallista sadevesiviemäriliittymää, vesilaitos vaatii projektista erillisen suunnitelman. Jos remontin toimenpiteet ulottuvat tontin rajojen ulkopuolelle, on tehtävä lausunto tai ilmoitus paikalliseen rakennusvalvontaan. Torsten vastaa kaikkien näiden toimenpiteiden hoitamisesta kokonaisvaltaisesti.

Talossa voi asua remontin aikana. Useimmissa remonttikohteissamme on käytettävissä useita sisäänkäyntejä, ja pyrimme pitämään ainakin yhden niistä avoimena normaaliin käyttöön koko remontin ajan. Erilaisia kulkusiltoja pystytään rakentamaan, jos tarve vaatii.

Salaojaremontin tarve paljastuu usein erilaisten kuntotutkimusten aikana, vaikka salaojien puuttuminen tai toimimattomuus ei olisikaan vielä aiheuttanut näkyviä vaurioita. Ylimääräisen kosteuden merkkejä, kuten talon perustuksen maalin hilseilyä tai pinnoitteen irtoamista, voidaan pitää merkkinä mitkä viittaavat salaojien puutteelliseen kuntoon. Monille asiakkaille lähtökohtana on halu ohjata sadevedet pois tontilta, ja tässä yhteydessä salaojat uusitaan usein ”sivutuotteena”. Kellarillisissa taloissa syynä voi olla joko edellä mainitut seikat tai selkeät kosteusmerkit rakennuksen sisäpuolella.

Erilaiset kodin remontit

Remonttipalvelut

Pintaremontti
Keittiöremontti
Kylpyhuoneremontti
Kattoremontti
Lämmitysremontti

Pyydä nyt meiltä tarjous salaojaremontista

Pistetään homma eteenpäin ja tehdään yhdessä juuri teille räätälöity paras tarjous.